
20 مورد رایج مشکلات ماشین ظرفشویی و نحوه عیب یابی آن
در این مقاله از سایت تکین سرویس به 20 مورد رایج مشکلات ماشین ظرفشویی و نحوه عیب یابی آن را بصورت اجمالی توضیح داده ایم ؛ و به موارد مهم تعمیر یا تعویض قطعات فرسوده داخل ماشین های ظرفشویی میپردازیم؛ البته لازم به ذکر است برای این کار بهتر است بعد از راهنمایی های لازم، کار تعمیر و تعویض قطعات ماشین ظرفشویی را به تکنسین های مجرب تکین سرویس بگذارید.
در اینجا میخواهیم شما را با اجزای داخلی یا بهتر است بگویم آشنایی با قطعات داخلی ماشین ظرفشویی آشنا کنیم:
چنانچه مشکلی فنی برای یکی از قطعات داخلی ماشین ظرفشویی شما بوجود آمده است بعد از مطالعه این مقاله آموزشی میتوانید تا حدود با مشکلات و ارور ها و علت خرابی دستگاه خود پی ببرید.
۱- مشکل در برد ماشین ظرفشویی
برد ماشین ظرفشویی در اصل مغز دستگاه می باشد و دستورات ویژه ای را به تمام قطعات دستگاه صادر می کند درواقع وظیفه صدور فرمان های اصلی شستشو را برعهده دارد .عملکرد نادرست برد باعث آسیب رساندن به قسمت های مختلف دستگاه می شود.
علائم خرابی برد ماشین ظرفشویی :
- روشن نشدن ماشین ظرفشویی
- عملکرد نادرست قطعات دیگر
- آبگیری نکردن ماشین ظرفشویی
- خاموش شدن یکباره ماشین ظرفشویی
- تخلیه نشدن آب ماشین ظرفشویی
- داغ نشدن آب ماشین ظرفشویی
علائم سوختن برد ماشین ظرفشویی:
- سوختن فیوزهای برد در اثر نوسانات برق
- سوختن خازن برد در اثر نوسانات برق
- ریخته شدن آب داخل برد
- ایراد در سیم پیچی ها و اتصالات
۲- شیربرقی ظرفشویی یا همان آنلودر ماشین ظرفشویی
وظیفه شیربرقی آب رسانی برای شستشوی ظروف را به دستگاه دارد . برای مدل های مختلف ظرفشویی شیربرقی های مختلفی تعبیه شده که زاویه مجرای ورودی و خروجی آنها ۹۰ درجه یا ۱۸۰ درجه می باشد و در بعضی از آنها یک بوبین با یک خروجی آب و در برخی دیگر دو بوبین با دو خروجی آب می باشد.
علائم خرابی شیربرقی ماشین ظرفشویی :
- ماشین ظرفشویی آبگیری نمی کند.
- آبگیری نکردن ماشین ظرفشویی
- آب وارد ماشین ظرفشویی نمی شود.
- ماشین ظرفشویی روشن می شود ولی بعد از انتخاب برنامه ، شروع به کار نمی کند .
- از زیر ماشین ظرفشویی آب سرازیر شده است.
- نشتی آب از ماشین ظرفشویی
- ماشین ظرفشویی ظروف را تمیز نمی شوید.
بررسی و کنترل مجدد موارد زیر الزامی است :
- کنترل فشار ورودی آب
- کنترل برق رسانی به شیر ورودی در هنگام آبگیری
- عدم گرفتگی فیلتر ورودی
- قرارگرفتن صحیح لوله آب رسان در مقابل بازوی اسپری کننده
- بررسی شلنگ های ماشین ظرفشویی (عدم خمیدگی ، تاخوردگی ، پارگی)
برای جلوگیری از نشتی آب و آسیب رسیدن به شیربرقی باید :
- شلنگ های ورودی آب از شیراصلی به شیربرقی کنترل شود.
- شلنگ های شیربرقی کنترل شود تا نشتی نداشته باشند.
لازم است بدانید :
اگر آبریزی از داخل است باید اتصالات شیربرقی از داخل کنترل شود . اگر نشتی آب از پشت ظرفشویی است ، اتصالات شیرآب اصلی به شیربرقی کنترل شود.
۳- مشکل در هیدروستات ظرفشویی
وظیفه هیدروستات تنظیم آب ورودی و کنترل آبگیری اضافه در محفظه ماشین ظرفشویی است.درواقع هیدروستات کلیدی است که وقتی آب داخل محفظه به آن فشار می آورد ،وارد عمل می گردد.هیدروستات شبیه به کلید تبدیل عمل میکند.
فعالیت هیدروستات به فشارورودی آب در هنگام ورود به محفظه بستگی دارد و برای تنظیم مقدار آب ورودی داخل دستگاه قرار میگیرد تا آب داخل دیگ را بررسی و از سرریز شدن آب جلوگیری نماید.
در حالت های زیر هیدروستات در ماشین ظرفشویی وارد عمل می شود:
- زمانی که ماشین ظرفشویی خالی است و شروع به آبگیری می کند .
- زمانی که دستگاه در حال آبگیری است .
- زمانی که ماشین ظرفشویی پر می باشد .
علائم خرابی هیدروستات ماشین ظرفشویی :
- آبگیری مداوم ماشین ظرفشویی
- ماشین ظرفشویی روشن باشد ولی آبگیری انجام نشود.
- ماشین ظرفشویی یا خیلی کم آبگیری می کند یا بیش از اندازه آبگیری می کند.
چرا هیدروستات ماشین ظرفشویی خراب می شود ؟
یکی از علت های خرابی هیدروستات میتوان سفت یا شل شدن پیچ های روی هیدروستات و معیوب شدن پلاتین ها باشد که با تعویض و یا تنظیم آنها می توان رفع ایراد نمود.
یکی دیگر از علت های خرابی هیدروستات ماشین ظرفشویی شلنگ های ورودی میباشد؛ که اجازه ورود آب به داخل محفظه را نمیدهندو ما فکر میکنیم خرابی از هیدروستات است پس سریعا نسبت به تعویض شلنگ ها اقدام گردد، در غیر اینصورت اگر موارد بالا بررسی شد و ایرادی نداشت حتما هیدروستات ماشین ظرفشویی باید تعویض گردد.
نحوه ی تنظیم هیدروستات ظرفشویی :
۱-تنظیم برای آبگیری ظرفشویی
اگر میخواهید آب با فشار زیاد وارد محفظه شود باید پیچ های تنظیم روی هیدروستات را باز کنیم ولی اگر می خواهید آب با فشار کم وارد محفظه ماشین ظرفشویی شود باید پیچ آن را ببندید.
۲-تنظیم برای فعالیت هیدروستات پس از آبگیری ظرفشویی
اگر ماشین ظرفشویی به طور صحیح آبگیری را انجام میدهد ولی بعد از آبگیری قطع می شود و دیگر کاری انجام نمیدهد امکان دارد پلاتین های روی هیدروستات معیوب شده باشد یا اتصال به تغذیه موتور وصل نباشد که باید از تعمیرکاران مجاز تکین سرویس کمک گرفت.
۳-تنظیم برای آبگیری نکردن دائمی ظرفشویی
اگر ماشین ظرفشویی مدام آبگیری میکند و آب به شکل منظم داخل محفظه نمیشود باید شلنگ های متصل به ورودی را بررسی و در نهایت تعویض کنید.
۴-تنظیم برای فعالیت موتور ظرفشویی
اگر آبگیری کامل انجام شده ولی موتور کار نمیکند امکان دارد سیم رابط بین موتور و هیدروستات قطع باشد بررسی کرده و مجدد آن را وصل نمایید اما اگر مشکل از سیم رابط نبود باید پلاتین مربوط به موتور تایمر را بررسی کنید که در نهایت باید تعویض گردد که باید از تعمیرکاران مجاز تکین سرویس کمک گرفت.
۴- میکروسوئیچ فولوتر ماشین ظرفشویی
این قطعه در کف ماشین ظرفشویی قرار دارد که در صورت نشتی آب ، آب را به سمت کف سینی هدایت می کند و شناور یونولیتی را بالا میبرد.در هنگامیکه شناور یونولیتی بالا می رود ،میکروسوئیچ مشکل نشتی آب را به برد الکتریکی اعلام میکند.
فلوتر سوئیچ ماشین ظرفشویی :
برای کنترل میزان آب در مخزن میباشد .نام هایی مانند سوئیچ شناور ، فلوترشناور برقی ، فلوتر برقی ، فلوتر شناور مکانیکی هم دارد.زمانی که پمپ تخلیه فعالیت خود را شروع میکند و میزان آب کم میشود ، فلوتر سوئیچ دستور آبگیری مجدد را صادر و پمپ شروع به کار میکند و هرگاه سطح آب به میزان استاندارد رسید مجدد دستور قطع شدن آب را میدهد و پمپ دستور قطع شدن آبگیری را دریافت می کند.
انواع فلوتر سوئیچ ماشین ظرفشویی:
فلوتر برقی یا فلوتر الکترونیکی
فلوتر مکانیکی
فلوتر برقی یا فلوتر الکترونیکی
این قطعه برای تنظیم سطح آب در ماشین ظرفشویی میباشد.از سه سنسور تشکیل شده است .
- سنسور پایین ترین میزان سطح آب
- سنسور بالاترین میزان سطح آب
- سنسور انتهایی مخزن
در زیر فلوتر برقی یک پیچ قرار گرفته اگر این پیچ متصل باشد از سوختن پمپ در زمان خالی بودن مخزن جلوگیری میکند و اگر این پیچ متصل نباشد از سرازیرشدن آب جلوگیری میکند.
فلوتر مکانیکی
این قطعه برای کنترل سطح آب درون ماشین ظرفشویی تعبیه شده است . این قطعه دایره ای شکل است که داخل آن یک گوی قراردارد و درزمان تغییر حالت این گوی حرکت کرده و باعث قطع و وصل شدن کنتاکتی فلوتر میشود. در قسمت انتهای فلوتر مکانیکی سه عدد سیم وجود دارد که مربوط به کنتاکت بسته و کنتاکت باز و یک سیم مشترک میباشد.
از این فلوتر مکانیکی به دو شکل استفاده می شود:
۱- اول اینکه آن را به کف دستگاه وصل می کنند تا زمانی که آب کاملا تخلیه شد پمپ نسوزد.
۲- دوم اینکه آن را به سقف دستگاه وصل می کنند تا زمانی که مخزن پر شد ، فلوتر حرکت کند و باعث قطع کردن پمپ شود و از سرریز شدن آب جلوگیری کند.
دلایل خرابی فلوتر ماشین ظرفشویی :
چنانچه دستگاه آبگیری انجام نداد میتوان به معیوب شدن فلوتر سوئیچ ها فکر کرد و در ابتدا مراحل زیر را کنترل کنید:
- گیرکردن شی خارجی درون فلوتر
- درگیر شدن فلوتر با شناور
- رسوب گرفتن فلوتر سوئیچ
- اصطکاک زیاد فلوتر سوئیچ
- در غیر اینصورت بررسی ورودی آب ، شیر ورودی ، هیدوستات و …
۵- مشکل موتور شستشو ظرفشویی
این قطعه نقش بسیار مهمی در ماشین ظرفشویی دارد خرابی این قطعه باعث تمیز نشستن ظروف می شود. وظیفه موتور شستشو این است که در طول مراحل شستشوی ظرفها ، محلول شستشو را با فشار زیاد به طرف ظروف اسپری کند و موجب تمیز شدن ظروف گردد.
دلایل خرابی موتور ماشین ظرفشویی :
۱- هرگاه ماشین ظرفشویی را روشن کردید و آب وارد دستگاه نشد یا در هنگام شستشوی ظروف ، ظرفشویی از کار کردن متوقف شد میتوان به خرابی موتور اشاره کرد.البته یکی از دلایلی که موجب می شود تا آب وارد ماشین ظرفشویی نشود خرابی آکوااستاپ هم می باشد.
۲- اگر آب داخل دستگاه به گردش در نیامد و یا فشار خروجی آب از پروانه ها کم بود .
علائم سوختن موتور ماشین ظرفشویی:
- بوی سوختگی و دود
- اسپری نشدن آب توسط آبفشان ها
- صدای غیرطبیعی
دلایل سوختن موتور ماشین ظرفشویی:
- ساییده شدن دنده موتور
- استفاده بیش از حد
- نوسانات برق
- گردوغبار روی موتور
۶- مشکل ترموستات ماشین ظرفشویی
ترموستات وظیفه دارد تا دمای آب را در درجه ای مشخص ، ثابت نگه دارد؛ اگر این دما از حد تعیین شده پایین آمد ، مجدد سعی می کند دمای آب را بالا ببرد تا به حد نرمال برسد؛ درصورتیکه آب ماشین ظرفشویی در زمان شستشو به اندازه مناسب گرم نشود و ظرف ها را کثیف تحویل دهد حتما باید برای تعویض ترموستات اقدام کرد.
دلایل خرابی ترموستات:
- گرم نشدن آب
- از کار افتادن تایمر
- عدم آبگیری در زمان شستشو
۷- مشکل فیلتر ماشین ظرفشویی
این قطعه در مسیر پمپ تخلیه قرار دارد و ذرات غذای باقیمانده را در هنگام شستشو به سمت پمپ تخلیه هدایت می کند و داخل فیلتر یا همان صافی گیر می کنند.
ماشین ظرفشویی دارای دو فیلتر می باشد :
۲- فیلتر در کف ماشین ظرفشویی و در ابتدای پمپ تخلیه قرار دارد که برای تجمع رسوبات و ذرات باقی مانده از مواد غذایی تعبیه شده است.زیرا نفوذ این ذرات به داخل پمپ تخلیه موجب خرابی این قطعه شده و راه خروج آب مسدود می شود.بهتر است در فاصله زمانی کم، نسبت به تمیز کردن فیلتر کف اقدام شود.این کثیفی فیلتر موجب بوی بد داخل محفظه نیز می گردد.
۱- فیلتر آب که در مسیر ورودی آب و شلنگ آب قرارگرفته است.از ورود رسوبات موجود در اب به داخل ماشین ظرفشویی جلوگیری میکند.
نحوه تمیز کردن فیلتر کف ماشین ظرفشویی:
برای تمیز کردن فیلتر کف ، در ابتدا باید فیلتر را بر خلاف جهت عقربه های ساعت چرخانده و از کف دستگاه خارج کرد.با استفاده از مایع شوینده ، برس و فشار آب باید فیلتر را شست و تمام ذرات و رسوبات را که روی فیلتر میباشد با دقت تمیز کرد تا بوی نامطبوعی نداشته باشد.
بعد از خشک شدن فیلتر مجدد در جهت عقربه های ساعت بچرخانید تا در جای خود قرار بگیرد.چنانچه فیلتر بسیار چرب و کثیف باشد و تمیز نشود باید برای تعویض فیلتر اقدام کرد.
نحوه تمیز کردن فیلتر ورودی آب :
برای تمیز کردن فیلتر ورودی آب ، باید در ابتدا دستگاه را از برق جدا کرد و سپس آب اصلی ساختمان را قطع کرده و شیر آب را بسته وشلنگ ها را جدا میکنیم و در محل خروجی آب ، فیلتر را جدا کنید.
این فیلتر را با دقت زیر آب بشویید تا رسوبات و ذرات اضافی پاک شودو مجدد فیلتر را نصب کنید و نشت گیری کنید.
تمیزکردن بازوهای آبفشان:
به مرور زمان ،داخل حفره های بازوهای آبفشان رسوب و املاح گرفته می شود ومسدود می شوند پس باید آنها را تمیز کنید.ابتدا باید پیچ بازوی بالایی را باز کرده و بازوها را خارج کنید.سپس بازوی پایینی را به سمت بالا و بازوی بالایی را به سمت پایین کشیده و آنها را بیرون بکشید .بازو ها را در زیر شیر آب قرار داده و تمام حفره ها را با استفاده از برس نرم تمیز کنید.بعد از خشک شدن بازوها ، آنها را در جای خود قرار دهید.
۸- مشکل غلطک قفسه ظرفشویی
در کنار سبدها ، قطعه ای به نام غلطک وجود دارد که این غلطک ها باعث راحت تر حرکت کردن قفسه به داخل و بیرون می شود.استفاده طولانی مدت از ماشین ظرفشویی باعث خراب شدن این غلطک می شود.
در صورت خرابی و نچرخیدن این قطعه ، باید غلطک سالم جایگزین کردچون خرابی این قطعه باعث بسته نشدن درب ، نشتی آب و تخلیه نشدن آب و همچنین ورود و خروج سبدبه داخل ماشین ظرفشویی را سخت میکند.
۹- سنسور دما
سنسور دما با رسیدن دما آب به میزان مشخص، دستور قطع کردن المنت حرارتی به برد الکتریکی را میدهد.
۱۰- المنت کف
این المنت باعث گرم شدن آبی می شود که از پمپ شستشو عبور می کند.
۱۱- کیت تنظیم کننده
این کیت برای تنظیم کردن ارتفاع قفسه در ماشین ظرفشویی قرار گرفته است
۱۲- درخت سیم کشی
این سیم کشی ها باعث هدایت و انتقال فرمان های صادر شده از برد به قطعات دیگر می باشد.
۱۳- پمپ تخلیه
خارج کردن آب کثیف از داخل محفظه به عهده پمپ تخلیه می باشد.این پمپ به کاسه متصل است و آب داخل ماشین ظرفشویی را تخلیه می کند .در ابتدا باید فیلتر تخلیه تمیز گردد تا آسیبی به پمپ تخلیه نزند.
۱۴- ایراد مخزن مایع شستشو
این مخزن دارای دو قسمت می باشد .یکی برای پودر شستشو ودیگری برای مایع جلادهنده
۱۵- مشکل آکوا استاپ ظرفشویی
این قطعه در صورت نشتی آب از ماشین ظرفشویی سریعا اقدام به قطع شدن آب می کند و ظرفشویی را خاموش می کند تا باعث سرازیر شدن آب از ماشین ظرفشویی نگردد.
در برخی مدل های ظرفشویی به جای آکواستاپ از همان شیربرقی استفاده می کنند؛ آکواستاپ قطعه ای است که در هر قسمت از ماشین ظرفشویی نشتی آب وجود داشته باشد بلافاصله آب ورودی را قطع می کند و از خسارتهای جدی جلوگیری می کند، در واقع سنسورهایی که در کف ماشین ظرفشویی قرار گرفته اند سریعا نشتی آب را تشخیص میدهند.
عملکرد آکواستاپ :
آکواستاپ در واقع سیستم ایمنی برای پیشگیری از نشتی آب داخل دستگاه می باشد .سوپاپ ایمنی دوگانه به طور مستقیم به سوپاپ آب وصل میباشد که در صورت نشتی آب ، ایراد را در چندثانیه تشخیص میدهد و به طور خودکار آب را قطع و ماشین ظرفشویی را خاموش می کند.
آکواستاپ به شلنگ ورودی آب متصل می باشد و چنانچه شلنگ ورودی خراب باشد به صورت خودکار جریان آب را قطع و نشانگر هشداردهنده را نمایش می دهد.
برخی از شلنگ های آکواستاپ دارای یک دریچه الکتریکی در داخل خود هستند .سیم ها از طریق شستشوی داخل ماشین ظرفشویی عبور می کنند که در این حات آکواستاپ مانند یک سوپاپ عمل میکند.
شلنگ های آکواستاپ به دلیل داشتن مکانیزم و پرسی که دارند قابل تعویض با شلنگ معمولی نیستند.
آکواستاپ قابل تعمیر نیست و فقط باید تعویض گردد .
محل قرار گرفتن آکواستاپ :
این قطعه درون یک شلنگ که داخل شیرورودی است قرار گرفته و شلنگ بیرونی از جنس پلاستیک بوده ، در انتهای آن پلاستیکی وجود دارد که به شیرآب وصل است . اگر شلنگ داخلی نشتی آب داشته باشد دستگاهی که داخل شلنگ می باشد از ورودی بیشتر آب به بیرون جلوگیری میکند و آب را از طریق دستگاه به بیرون هدایت می کند .
علائم خرابی آکواستاپ:
• وارد نشدن آب به داخل دستگاه
• عدم شستشوی ظروف
• وارد شدن آب به داخل ظرفشویی در هنگام خاموش بودن دستگاه
• نشتی آب
• عمل نکردن سنسور آب (شناور آب)
۱۶- مشکل و ارور پنل کنترلی ظرفشویی
این قطعه در تمامی مدل های ماشین ظرفشویی یا به شکل لمسی یا دکمه ای برای کنترل ماشین ظرفشویی وجوددارد .از این قطعه عملکردهایی مانند انتخاب برنامه ، روشن و خاموش کردن دستگاه را میتوان نام برد.
۱۷- مشکل در سنسورهای ماشین ظرفشویی
یکی از سنسورهای موجود داخل ماشین ظرفشویی برای تشخیص میزان کثیفی ظروف به کار رفته که با عبوردادن نور از آب ، شفافیت آب را اندازه گیری کرده و کثیفی ظروف را کنترل می کند.
سنسور دیگری که در داخل ماشین ظرفشویی به کاررفته سنسور آب شمار یا فلوتر میباشد که میزان جریان آب ورودی به دستگاه را کنترل کرده و از سرریز شدن آب و پرشدن محفظه جلوگیری میکند.
سنسور بعدی وظیفه کنترل دمای آب را بعهده دارد که با ارسال دمای آب به برد الکتریکی ، دستور قطع المنت را صادر می کند.
۱۸- مشکل هیترلوله ای ماشین ظرفشویی
این قطعه برای گرم کردن آب توسط المنت های کف در دستگاه ماشین ظرفشویی به کار رفته است .
۱۹- مشکل ایربگ ظرفشویی
ایربگ ماشین ظرفشویی فشار آب را کنترل و یکنواخت میکند.مانند هواکش عمل کرده و در قسمت خشک کن از بوجودآمدن بخار داخل محفظه جلوگیری می کند.
۲۰- مشکل تایمر ماشین ظرفشویی
این قطعه در واقع مغز دستگاه می باشد و خرابی آن از کار افتادن ماشین ظرفشویی را به دنبال دارد .
دلیل جلونرفتن تایمر ماشین ظرفشویی:
زمانیکه از طریق پنل کنترلی ، برنامه شستشو را انتخاب میکنید در واقع این پنل رابطی بین شما و ماشین ظرفشویی است.تایمر بین برنامه ای که شما انتخاب کردید با مراحل آبکشی و خشک کن ارتباط برقرار می کند و فرآیند شستشو را بر اساس آن تنظیم میکند. اگر تایمر جلو نرود ، برنامه شستشو وارد مرحله بعدی نمیشود و تایمر متوقف خواهد شد.
دلایل توقف تایمر و یا کار نکردن تایمر:
اگر در حین کار قطعات زیر معیوب شوند مطمئنا میتوان گفت تایمر متوقف می شود و یا تایمر کار نمی کند:
• شناور و میکروشناور
خراب بودن شناور و یا میکروسوئیچ شناور باعث کار نکردن تایمر ماشین ظرفشویی می شود چون این قطعه نقش سوپاپ اطمینان را دارد .در واقع زمانی که آب به حد کافی داخل محفظه شد ، این شناور بالاآمده و سوئیچ شناور را تحت تاثیر قرار میدهد.در مرحله بعد سوئیچ شناور ، به شیربرقی فرمان قطع شدن آب را میدهد و ماشین ظرفشویی وارد مرحله بعد میشود.اگر ماشین ظرفشویی پر از آب شد اما تایمر کار نکرد باید هر دو قطعه بررسی وکنترل گردد.
• سوئیچ درب
روی درب دستگاه میکروسوئیچی برای رعایت کردن نکات ایمنی گذاشته شده است.زمانیکه درب کاملا بسته باشد اجازه میدهد تا تمامی بخش های ماشین ظرفشویی وارد عمل شوند.هر ایراد یا آسیبی به میکروسوئیچ درب وارد شود ،برنامه شستشو پیش نمیرودو تایمر متوقف شده یا تایمر کار نمیکند.
• تایمر و بردالکترونیکی
وظیفه تایمر و برد الکترونیکی یا برد فرمان ، صدور فرمان به پمپ تخلیه و موتور و شیربرقی میباشد.اگر در برد الکترونیکی و یا اتصالات ایرادی رخ دهد در اینصورت قطعات ماشین ظرفشویی دستور صحیح برای عملکرد صحیح دریافت نمیکنند.پس ماشین ظرفشویی در اولین مرحله متوقف شده و تایمر کار نمیکند.در ابتدا از اتصال جریان برق ، اتصالات سیم های تایمر مطمئن شوید و در نهایت از تکنسین های مجرب تکین سرویس کمک بگیرید.
نتیجه گیری مقاله آموزشی 20 مورد رایج مشکلات ماشین ظرفشویی و نحوه عیب یابی آن
مشتری گرامی مواردی که توسط تکین سرویس در بالا به آن اشاره شد برای اکثر برندها ماشین طرفشویی یکسان می باشد .
با توجه به اینکه برند ماشین ظرفشویی شما ال جی، سامسونگ ، بوش ، ژنوا ، حایر ، هیوندای ، اسنوا، دوو ، آبسال ، سپهرالکتریک، کندی، کنوود، موریس، پاکشوما، زیروات، میدیا، هایسنس، مجیک، فیلور، فیلکو، پارس، میله، فادر، گلدنبرگ، هیتاچی، دیپوینت و………. میباشد؛
شما میتوانید درخواست خود را جهت تعمیر دستگاه مورد نظر به شرکت تکین سرویس در صفحه اصلی وبسایت برای ما ارسال نمایید تا در اسرع وقت کارشناسان ما با شما تماس حاصل نمایند.
مقاله پیشنهادی :استفاده از قفل کودک در ماشین لباسشویی